• Lorem ipsum

Bestelling retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat u uw bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product niet bevalt of dat er een andere reden is dat u uw bestelling niet wilt houden. Dan is het mogelijk om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour te sturen. We zouden het fijn vinden om te horen wat de reden van uw retour hiervan is.

Na ontvangst van de retourzending krijgt u uw volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening, tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

Het is alleen mogelijk om uw bestelling te retourneren als het product ongeopend is. Tenzij het product beschadigd bij u is aangekomen.

 

U kunt u producten binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Stuur ons een mail om uw retour aan te melden.

Wij accepteren alleen retourzendingen die:

  • Vooraf per mail zijn aangemeld
  • In de originele staat verzonden worden
  • In de originele verpakking – indien mogelijk- worden opgestuurd
  • Niet gebruikt zijn
  • Binnen 14 dagen naar ons worden opgestuurd

Product ruilen

Wilt u uw bestelling ruilen voor een ander product? Dat is mogelijk. Stuur ons een mail voor de mogelijkheden. U kunt mailen naar [email protected]

Verkeerd bezorgadres doorgegeven

Heeft u een verkeerd bezorgadres doorgeven? Dat kan natuurlijk gebeuren. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op om het juiste bezorgadres door te geven. Mocht de bestelling al bij u zijn bezorgd, stuur deze dan retour. De retourkosten zijn voor rekening van de klant.

Verzenden

Een bestelling die voor 15.00 uur wordt geplaatst, verzenden wij (indien mogelijk) dezelfde dag. Voor het verzenden berekenen wij verzendkosten van €6.50.