• Lorem ipsum

Geef jouw vloer de beste zorg met Vloerenonderhoud.nl

Hallo en welkom bij Vloerenonderhoud.nl, dé plek voor kwalitatieve onderhoudsproducten voor naadloze vloeren, zoals gevlinderde betonvloeren, gietvloeren en betonnen terrassen. Ons doel: Jouw vloer in topconditie houden, zodat hij er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog een lange levensduur heeft.

Vloerenonderhoud x Willem Designvloeren

Vloerenonderhoud.nl is een dochteronderneming van Willem Designvloeren, specialist in de meest prachtige naadloze vloeren. Ze blinken uit door persoonlijk advies en één-op-één begeleiding door experts, zodat je altijd een vast aanspreekpunt hebt. Met jarenlange ervaring en een vlotte, vakkundige aanpak verzorgt Willem Designvloeren jouw vloer van A tot Z.

Het aanbod in naadloze vloertypen en wandsystemen van Willem Designvloeren:

  • Gevlinderde betonvloeren
  • Italiaanse betonlook vloeren
  • Beton ciré vloeren
  • Lavasteen vloeren
  • Gietvloeren
  • Betonlook vloeren
  • Gevlinderd betonnen terrassen
  • Beton ciré wanden
  • American Clay wanden

Wij bieden producten aan die wij zelf (zouden) gebruiken

Bij Vloerenonderhoud.nl begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste producten te hebben voor het onderhouden van jouw naadloze vloer. Daarom bieden we producten aan die wij zelf (zouden) gebruiken. Met onze uitgebreide kennis van naadloze vloeren, geven we jou de beste schoonmaak- en onderhoudsoplossingen.

Zo houd je jouw vloer moeiteloos in topconditie

Onze missie is simpel: wij willen de beste onderhoudsproducten aanbieden die speciaal zijn ontwikkeld voor naadloze vloeren. Uit ervaring weten we dat goed onderhouden vloeren niet alleen langer mooi blijven, maar ook langer meegaan. Ons doel is om jou te voorzien van de beste producten en adviezen, zo houd je jouw vloer moeiteloos in topconditie.

Alles voor schoonmaken, beschermen en onderhouden

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment schoonmaak- en onderhoudsproducten voor verschillende soorten naadloze vloeren. We bieden reinigingsmiddelen, beschermvoetjes, dweilen, matten en handige accessoires aan. Kortom, alles wat je nodig hebt om jouw vloer schoon te maken, te beschermen en te onderhouden. 

Groene onderhoudsmiddelen

Als je dieper inzoomt op schoonmaak- en onderhoudsproducten, ontdek je vaak al snel welke (giftige) stoffen ze bevatten. Je denkt in het vervolg misschien wel twee keer na voordat je deze middelen gebruikt. Deze stoffen komen namelijk in contact met je huid, je ademt ze in en ze kunnen in je ogen belanden. Dit is schadelijk voor jou en het milieu.

Daarom zetten we bij Vloerenonderhoud.nl ons in voor duurzame en milieuvriendelijke producten. Wij bieden een selectie van groene onderhoudsproducten aan die effectief zijn én vriendelijk voor het milieu. Wij geloven dat je jouw vloer kunt onderhouden met producten die het milieu respecteren, zonder in te leveren op de kwaliteit.

Persoonlijk advies

We doen er alles aan om jou de beste service te bieden. Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw vloer. Of je nu vragen hebt over het gebruik van een product, of advies nodig hebt over vloeronderhoud, wij geven je graag persoonlijk advies!

Neem contact op

Heb je vragen, opmerkingen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen via 085 066 28 30 of mailen via [email protected]. We helpen je graag verder.

 

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.  

 

Adresgegevens:

Vloerenonderhoud.nl

Lakemondsestraat 13

4043 JC Opheusden

 

Overige gegevens:

KVK: 70100497

BTW: NL824138740B01

Rekeningnummer: NL89 RABO 0353 3320 11