• Lorem ipsum

Beschermingsmiddelen voor uw beton ciré vloer

Heeft u een beton ciré vloer of wilt u een beton ciré vloer laten aanbrengen? Dan wilt u hier uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Om de levensduur van de beton ciré vloer te verlengen is het noodzakelijk om de beton ciré vloer goed te beschermen.

Lecol
Artikelcode 4014701002955
€36,00
op voorraad
Lecol Master Polish V6 is perfect voor het aanbrengen van een tijdelijke bescherming op de laklagen van beton ciré vloeren, gietvloeren en andere gelakte vloeren. Lees meer
Lecol Master Polish V6
Lecol Master Polish V6 is perfect voor het aanbrengen van een tijdelijke bescherming op de laklagen van beton ciré vloeren, gietvloeren en andere gelakte vloeren.
€36,00
Beschermingsmiddelen voor uw beton ciré vloer

Heeft u een beton ciré vloer of wilt u een beton ciré vloer laten aanbrengen? Dan wilt u hier uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Om de levensduur van de beton ciré vloer te verlengen is het noodzakelijk om de beton ciré vloer goed te beschermen.

Wat is beton ciré?

Beton ciré betekent letterlijk gewreven stuc en komt van origine uit Frankrijk. Beton ciré wordt met een spaan aangebracht op de wand of vloer. Deze werkzaamheden zijn te vergelijken met stukadoren. Oppervlakten met beton ciré worden afgewerkt met diverse laklagen. Deze laklagen hebben regelmatige reiniging en goede bescherming nodig om in optimale conditie te blijven.

Beton ciré intensief reinigen

Voordat u beton ciré gaat beschermen dient u eerst beton ciré intensief te reinigen. Om beton ciré goed te reinigen adviseren wij om Lecol Remover OH-45 te gebruiken. Met dit reinigingsmiddel verwijdert u hardnekkige vlekken van de beton ciré en verwijdert u de oude polishlaag. Dit is een beschermlaag. Het gaat hier dus niet om de laklagen. De Lecol Remover OH-45 ontvet de oppervlakte en zorgt voor een goede hechting voor de nieuwe polishlaag. 

Beton ciré beschermen

Na de intensieve reiniging van de beton ciré heeft u een goede basis om de beton ciré te beschermen. Voor het beschermen van beton ciré raden wij Lecol Master Polish aan. Dit beschermingsmiddel is verkrijgbaar in een matte en een glanzende variant. Door het aanbrengen van deze beschermlaag beschermt u de laklagen van de beton ciré. Deze Lecol Master Polish is te gebruiken voor alle type gelakte vloeren. Het beschermen van de laklagen komt periodiek één of twee keer per jaar terug. Dit is afhankelijk van de gebruiksintensiteit van de beton ciré.

Dagelijks onderhoud beton ciré

Ondanks dat er een polishlaag op de laklagen van beton ciré aanwezig is, blijft dagelijks onderhoud noodzakelijk om de beton ciré mooi te houden. Stofwissen of stofzuigen verwijdert al 80% van het vuil op de beton ciré. Een of twee keer per week stofwissen of stofzuigen is daarom erg belangrijk. Gebruik bij het stofzuigen van beton ciré een parketzuigmond.

Wekelijks onderhoud beton ciré

Stofwissen of stofzuigen verwijdert niet al het vuil van beton ciré. Dweil daarom ook minimaal één keer per week. Voor het dweilen van beton ciré adviseren wij het reinigingsmiddel Lecol Clean OH-49. Maak daarnaast ook gebruik van een microvezel-vlakmop-systeem met twee emmers. Een emmer voor het vuile water en één emmer voor het schone water.

Tips voor het beschermen van beton ciré

Naast het reinigen, beschermen en onderhouden van beton ciré zijn er nog een aantal praktische tips om beton ciré langer mooi te houden.

  1. Gebruik goede schoon- en droogloopmatten bij de voor- en achterdeur. Zowel binnen als buiten. Door het gebruik van goede schoon- en droogloopmatten zorgt u ervoor dat u de vuil toevoer op de beton ciré beperkt. Hierdoor ontstaan er minder krassen en beschadigingen.
  2. Zorg dat er goede beschermvoetjes onder al het schuivend meubilair worden geplaatst. Wij adviseren u om gebruik te maken van de beschermvoetjes van Scratch no More.

Contact

Heeft u vragen over het reinigen, schermen of onderhouden van beton ciré? Schroom niet! Wij beantwoorden u vragen graag en helpen u graag mee om uw beton ciré in optimale conditie te brengen en te houden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 085-066 28 30 of per e-mail: [email protected]

Let op! Al onze producten zijn uitgebreid getest. Toch raden wij aan om voor het gebruik van onze reinigingsmiddelen en beschermingsmiddelen deze eerst te testen op een klein, niet opvallende oppervlakte.